Gual Steel és client d’OnWork Grup des del 2005 i el 2021 va decidir ampliar la seva confiança afegint els serveis de centraleta virtual de RING Telecom. En el cas d’una empresa d’àmbit internacional com Gual Steel, disposar d’una centraleta al núvol era indispensable per optimitzar costos en trucades internacionals i beneficiar la mobilitat dels treballadors.

Gual Steel és una empresa dedicada al sector metal·lúrgic i siderúrgic, experta en solucions d’acer inoxidable. Amb una gamma completa de productes innovadors i en constant innovació per oferir a la indústria nous productes i materials.

Amb 12 treballadors en plantilla, Gual precisava d’extensions per a cadascun dels seus empleats i poder realitzar trucades a l’estranger sense que això suposés una despesa extraordinària. Per a l’empresa era important poder realitzar trucades des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol ubicació i que cada usuari tingués el seu propi perfil personalitzat.

 

La internacionalització de l’empresa amb telefonia VoIP

Els sistemes VoIP permeten comunicar-se amb clients d’altres països de manera ràpida i fàcil. És possible obtenir números de qualsevol racó del món i el cost de la factura de telèfon es recudeix considerablement. Les trucades realitzades amb tecnologia IP poden monitorar-se i afavorir la presa de decisions empresarials en conseqüència.

La centraleta VoIP implica diferents avantatges per a l’empresa, sobretot en l’àmbit internacional. La bona comunicació de l’organització pot marcar la diferència entre l’èxit i el fracàs. Un sistema VoIP internacional que permeti abaratir costos i augmentar productivitat té molts beneficis.

Avantatges de la telefonia VoIP internacional

La VoIP internacional ofereix molts avantatges en comparació amb les trucades telefòniques convencionals. Aquests són alguns dels principals avantatges de la centraleta virtual:

  • Cost reduït: La VoIP internacional és molt més econòmica que les anomenades convencionals. En utilitzar internet per transmetre el senyal de veu, els costos de les trucades són significativament menors.
  • Flexibilitat: La VoIP internacional ens permet realitzar trucades des de qualsevol lloc del món sempre que tinguem una connexió a internet estable. Això significa que podem fer trucades des de casa nostra, l’oficina o fins i tot mentre estem de viatge.
  • Qualitat de so: En l’actualitat, la qualitat de so de les anomenades VoIP és igual o superior a la de les anomenades convencionals. Això es deu als avenços tecnològics que s’han produït en els últims anys.
  • Funcionalitats addicionals: La VoIP internacional ens permet gaudir d’una gran quantitat de funcionalitats addicionals, com el desviament de trucades, la gravació de trucades o la videoconferència.
  • Fàcil instal·lació: La instal·lació d’un sistema de VoIP internacional és molt senzilla i no requereix de grans coneixements tècnics. La majoria dels proveïdors de VoIP ofereixen tutorials i guies per ajudar-nos en el procés.

Tot i que aquí hem repassat alguns dels beneficis de la telefonia Cloud, pots conèixer més detalls en aquest post del blog sobre els avantatges de la VoIP per a empreses.

El caso de éxito con Gual Steel

Marc Marsinyach, responsable de Vendes i Màrqueting de Gual Steel, comenta que “la comunicació entre empleats és més fluida que mai, amb la possibilitat de cridar-nos des de qualsevol part del món sense talls, ni desconnexions”.

La centraleta virtual afavoreix la integració de sistemes de teletreball o treball en remot. En el cas de Gual, els empleats del qual en moltes ocasions treballen des de diferents llocs, la comunicació per VoIP facilita considerablement el seu dia a dia.

“La comunicació entre empleats és més fluida que mai, amb la possibilitat de cridar-nos des de qualsevol part del món sense talls, ni desconnexions.”

Marc Marsinyach
Responsable de Sales i Marketing a Gual

Marc Marsinyach sobre la VoIP internacional

Com triar un proveïdor de VoIP internacional

A l’hora de triar un proveïdor de VoIP internacional, és important tenir en compte els aspectes següents:

  • Qualitat de servei: Es important triar un proveïdor que ofereixi una alta qualitat de servei. La qualitat de la connexió i la qualitat de so de les anomenades són aspectes fonamentals.
  • Funcionalitats addicionals: Es recomanable triar un proveïdor que ofereixi una àmplia gamma de funcionalitats addicionals, com el desviament de trucades, la gravació de trucades o la videoconferència.
  • Preus: Es òptim comparar els preus dels diferents proveïdors abans de prendre una decisió. No sempre el proveïdor més econòmic és el millor, per la qual cosa és important tenir en compte la qualitat del servei i les funcionalitats addicionals ofertes.
  • Suport tècnic: Es important comptar amb un proveïdor que ofereixi un bon suport tècnic en cas de problemes o dubtes. Això ens permetrà resoldre qualsevol problema de manera ràpida i eficient.

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu