Aplicació fixe - mòbil

L’aplicació RING Integra és la solució perfecta per a integrar la telefonia fixa i mòbil empresarial, independentment de l’operador mòbil que utilitzi cada usuari. Com a complement a la nostra Centraleta virtual IP, aporta la mobilitat que buscaves.

Sol·licitar estudi gratuït

App RING Integra

L’aplicació RING Integra aporta mobilitat al treballador, que pot estar sempre connectat a l’empresa. La solució perfecta que centralitza la telefonia fixa i la mòbil. La trucada es realitza mitjançant GSM, amb garantia de qualitat de la trucada i la conversa no consumeix dades mòbils.

Amb l’aplicació de telefonia per a empreses, només prement el contacte intern, o marcant l’extensió, el sistema el posarà en contacte directament. El treballador pot trucar com si estigués en l’oficina, amb tarifes nacionals i internacionals molt econòmiques.

L’aplicació s’integra automàticament amb la seva agenda. Si realitza una crida, s’identificarà amb el número de l’empresa sense cost per a ell, aconseguint així un model efectiu de BYOD (Bring your own device o porta el teu dispositiu).

Funcionalitats

Mobilitat

Mobilitat: Una aplicació integrada i disponibles per a Android i iOS, que aporta mobilitat a l’empleat, sempre connectat amb l’empresa.

No VoIP Smart Connection

Trucades realitzades i rebudes per GSM, garantint una comunicació efectiva en qualsevol situació.

BYOD

L’app de RING permet que el teu equip pugui trucar com si estigués fent-ho des de l’oficina, amb tarifes internacionals i nacionals molt econòmiques.

Contacta I estudiEM LES TEVES NECESSITATS

Treballem de la mà dels millors fabricants

Logo Cisco Partner
Logo Panasonic
Logo D-Link
Logo Plantronics
Logo Gigaset
Logo Poly
Logo Grandstream
Logo Siemens
Microtik
Logo Yealink

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu