WEB RTC: TELEFONIA A L'ORDINADOR

Amb la telefonia per a empreses de RING és molt fàcil i ràpid gestionar les trucades des de l’ordinador a l’oficina i en remot indistintament. El WEB RTC de RING permet rebre i realitzar trucades des de l’ordinador a qualsevol fixe o mòbil, només amb connexió a Internet

Sol·licitar estudi gratuït

WebRTC: Trucades des de l’ordinador

Perquè no hi ha res més còmode que portar la centraleta a l’ordinador… La solució WEB RTC de RING per a ordinadors és una manera eficient i completa de gestionar les dades corporatives i optimitzar el temps dels treballadors que teletraballen i també dels qui es trobin a l’oficina.

El sistema de telefonia de RING permet la recepció i realització de trucades corporatives a través de l’ordinador. Això afavoreix la comunicació entre empleats i amb clients o proveïdors, perquè simplifica els canals en un de sol, independentment d’on es trobin els interlocutors.

WebRTC para empresas

Què és Web RTC?

WebRTC, o Web Real-Time Communication, és una tecnologia de comunicació en línia que ofereix una experiència única als usuaris. Es tracta d’una tecnologia de codi obert que es va desenvolupar per fer que la comunicació online fos més fàcil per als usuaris.

Aquesta tecnologia permet als usuaris connectar a través d’una gran varietat de plataformes, incloent-hi dispositius mòbils, ordinadors d’escriptori i portàtils, fins i tot televisors connectats a Internet.

Aquesta eina és una forma perfecta perquè l’empresa sigui capaç de millorar la seva comunicació amb els clients i gaudir d’una major eficiència al seu procés de negocis.

Amb WebRTC, els usuaris poden compartir àudio, vídeo i dades amb altres usuaris en temps real. Això significa que els usuaris poden comunicar-se entre si sense haver d’esperar que els arxius es transfereixin, el que redueix la quantitat de temps que es necessita per comunicar-se. 

Avantatges del WebRTC

WebRTC és escalable

Amb l’adequada configuració, WebRTC és capaç de fer ús de milers d’usuaris simultàniament.

Integració

WebRTC és compatible amb diverses plataformes, això fa que la comunicació entre usuaris pugui ser més fàcil.

Seguretat amb Web RTC

Aquesta tecnologia utilitza criptografia per garantir que les dades compartides entre els usuaris de l’empresa estiguin protegides.

Configuració intuïtiva

Facilitat d’ús perquè les empreses puguin començar a utilitzar WebRTC de forma immediata.

Funcionalitats

  • Desviaments: Transfereix trucades a qualsevol persona de l’equip tant si està a l’oficina com si està teletreballant, de forma fàcil i eficaç.
  • Gravacions: Realitza gravacions de les trucades i guarda-les al correu electrònic corporatiu.
  • Identificació de trucades: La integració amb RING és possible, és per això que és possible sincronitzar l’agenda de contactes, identificant el contacte que fa la trucada.
  • Recordatori de trucades: En cas de no poder respondre a una trucada, l’interlocutor serà informat que li trucaran més tard i es generarà un recordatori a l’agenda.

 

Contacta i estudiem les teves necessitats

Treballem de la mà dels millors fabricants

Logo Cisco Partner
Logo Panasonic
Logo D-Link
Logo Plantronics
Logo Gigaset
Logo Poly
Logo Grandstream
Logo Siemens
Microtik
Logo Yealink

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu