TELEFONIA A L'ORDINADOR

Amb la telefonia per a empreses de RING és molt fàcil i ràpid gestionar les trucades des de l’ordinador en l’oficina i en remot indistintament. Aquesta eina de comunicació permet rebre i realitzar trucades des de l’ordinador a qualsevol fix o mòbil.

Sol·licitar estudi gratuït

Trucades des de l’ordinador

Perquè no hi ha res més còmode que portar-te la centraleta en el teu ordinador… La solució de RING per a ordinadors és una manera eficient i completa de gestionar les dades corporatives i optimitzar el temps dels treballadors que teletreballin i també dels que es trobin en l’oficina.

El sistema de telefonia de RING permet la recepció i realització de trucades corporatives a través de l’ordinador. Això afavoreix la comunicació entre empleats i amb clients o proveïdors, perquè simplifica els canals en un únic, independentment d’on es trobin els interlocutors.

Funcionalitats

  • Desviaments: Transfereix anomenades a qualsevol persona de l’equip tant si està en l’oficina com si està teletreballant, de manera fàcil i eficaç.
  • Enregistraments: Realitza enregistraments de les trucades i guarda-les en el teu correu electrònic corporatiu.
  • Identificació de trucades: La integració amb RING és possible, és per això que fa possible sincronitzar l’agenda de contactes, identificant al contacte que realitza la trucada.
  • Recordatori de trucades: En cas de no poder respondre a una trucada, el teu interlocutor serà informat que trucaràs més tard i es generarà un recordatori a la teva agenda.

Contacta I estudiEM LES TEVES NECESSITATS

Treballem de la mà dels millors fabricants

Logo Cisco Partner
Logo Panasonic
Logo D-Link
Logo Plantronics
Logo Gigaset
Logo Poly
Logo Grandstream
Logo Siemens
Microtik
Logo Yealink

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu