TRUNK SIP O SIP TRONCAL

Si fa poc que has invertit en una centraleta física però necessites beneficiar-te dels avantatges de la telefonia IP, en RING tenim la solució: el servei Trunk SIP Ring.

Comunicació d’entrada i sortida a través de Sip Trunking perquè comencis a estalviar fins a un 60%.

Sol·licitar estudi gratuït

Què és Trunk SIP?

El troncal SIP o SIP trunk és un servei de telefonia que permet a les companyies connectar la seva central IP a la xarxa de telefonia a través de la xarxa. El troncal SIP reemplaça a les connexions telefòniques RDSI.

Les trucades s’emeten a través de VoIP (Veu a través de Protocol d’Internet) estalviant capital a les empreses tant en trucades com en tarifes mensuals.

Com ho fem?

Realitzem un estudi de les teves necessitats i traslladem els teus serveis de telefonia al núvol, amb estalvi, alta disponibilitat i amb possibilitat de connexió des d’on desitgis.

Per a nosaltres és important personalitzar cada solució segons la situació i les característiques de cadascun dels nostres clients. Amb la màxima garantia de funcionament i servei de suport tècnic.

Adaptabilitat

I si en un futur necessites ampliar o reduir servei, pots fer-lo amb molta més agilitat que si tinguessis la maquinària a la teva pròpia empresa.

I què passa si alguna cosa falla, si no hi ha connexió? Gràcies al monitoratge constant podrem detectar i controlar on està el problema i arreglar-lo en el mateix moment. A més, amb les connexions redundants assegurem la connectivitat dels usuaris.

Contacta I estudiEM LES TEVES NECESSITATS

Treballem de la mà dels millors fabricants

Logo Cisco Partner
Logo Panasonic
Logo D-Link
Logo Plantronics
Logo Gigaset
Logo Poly
Logo Grandstream
Logo Siemens
Microtik
Logo Yealink

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu