telefonia INTEGRADA 360º

Porta la integració de la teva centraleta a un altre nivell i multiplica els avantatges amb la sincronització de gran varietat de programes amb la centraleta de RING. La sincronització de la informació corporativa és fonamental i posem a la disposició dels clients una centraleta capaç de centralitzar i nodrir-se de tot el Big Data de la corporació.

Sol·licitar estudi gratuït

Telefonia integrada 360º

Per a les corporacions és fonamental que la integració de la centraleta sigui automàtica, àgil i orientada a l’usuari. Una integració global, completa i de 360º és possible amb RING.

La telefonia de la teva empresa amb RING s’integra, d’una banda, amb Microsoft Teams, permetent una comunicació eficient entre empleats, clients i col·laboradors de la corporació des d’una sola aplicació.

La integració de RING amb diferents plataformes de gestió de la informació interna optimitza el temps dels treballadors i facilita la comunicació tant interna com externa de la corporació.

Integra tu CRM con RING

Para lograr una atención al cliente única y personalizada, es necesaria la integración de los datos de las personas que llaman antes de contestar y poder ofrecer un trato más personal. Su ficha en el CRM y su histórico de llamadas permiten ofrecer una atención personalizada y próxima.

A su vez, se puede conseguir una mejora comercial con el registro de llamadas automatizado y la posibilidad de añadir notas a la conversación una vez finalizada. Comprobarás el estado del cliente en todo momento, su historial de contactos y las oportunidades de venta.

Software integrat amb telefonia de RING

I si no ho tenim, ho personalitzem!

Contacta I estudiEM LES TEVES NECESSITATS

Motius per treballar amb nosaltres

Descobreix més sobre RING i la missió del nostre equip tecnològic.

Entrada de llamadas

Personalització

RING està integrat amb Microsoft Teams i amb multitud de CRMs i ERPs. Si no ho tenim, ho personalitzem.

Confiança

L’entorn Cloud ofereix flexibilitat i disponibilitat 24/7. Garantia de producte i servei personalitzats per a cada client.

Adaptació

Els serveis de RING s’adapten al teu negoci en qualsevol circumstància i situació: presencial, teletreball, parcial.

En Onwork nos adaptamos a las necesidades informáticas de tu empresa

Beneficis

La plataforma creix amb tu i s’adapta a les teves necessitats. Paga només pel que utilitzes. L’estalvi està garantit amb RING. 

Treballem de la mà dels millors fabricants

Logo Cisco Partner
Logo Panasonic
Logo D-Link
Logo Plantronics
Logo Gigaset
Logo Poly
Logo Grandstream
Logo Siemens
Microtik
Logo Yealink

Hola! Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu