La necessitat d’adoptar solucions col·laboratives en els equips de treball ha augmentat de manera considerable en els últims mesos. Uns temps en els quals s’han popularitzat plans de treball flexible, teletreball i híbrids. Cada vegada és més necessari portar la integració de la telefonia de l’empresa a un nivell en el qual no es creuen barreres corporatives i sigui favorable al treball col·laboratiu.

La centraleta virtual de RING ofereix sincronització de gran varietat de programes. Aquesta integració fa que la informació corporativa no es perdi i posem a la disposició dels clients una centraleta virtual per a empreses capaç de centralitzar i nodrir tot el Big Data de la corporació. La telefonia de l’empresa amb RING s’integra, d’una banda, amb Microsoft Teams, permetent una comunicació eficient entre empleats, clients i col·laboradors de la corporació des d’una sola aplicació.

La integració de RING amb diferents plataformes de gestió de la informació interna optimitza el temps dels treballadors i facilita la comunicació tant interna com externa de la corporació. Aquesta integració és la resposta a la necessitat de solucions corporatives que inclouen l’eina Microsoft Teams, amb més de 80 milions d’usuaris actius.

 

Microsoft Teams amb la centraleta per a empresa

Microsoft Teams és una eina potent que afavoreix l’eficiència del flux de treball entre els treballadors d’una empresa. Integrada en l’ecosistema Microsoft amb Office, OneDrive, Exchange, i altres programes. No obstant això, les funcionalitats de telefonia de Teams són limitades. Però la centraleta virtual de RING ofereix múltiples avantatges de telefonia com a opcions avançades d’atenció telefònica, trucades internes d’usuaris de Teams a usuaris de la centraleta IP, així com informes d’atenció telefònica.

Són moltes les empreses que utilitzen Microsoft Teams i, cada vegada més, les pimes necessiten eines que permetin als seus usuaris utilitzar la plataforma com una solució unificada de les seves comunicacions. Per aconseguir comunicacions empresarials unificades i eficaces, aquesta integració de la centraleta amb Teams ajuda a garantir l’èxit de les comunicacions i acosta a les empreses a la digitalització.

Centralita IP Microsoft Teams

A nivell de hardware, Microsoft Teams no sols és integrable amb ordinadors, sinó que existeixen moltíssimes possibilitats integrades amb el software de Microsoft que fan el dia a dia dels treballadors molt més fàcil. En RING disposem de telèfons d’escriptori moderns i elegants, que suposen una solució d’àudio completa, fiable i totalment intuïtiva. D’aquesta manera, es millora significativament la qualitat de les trucades i se simplifica la telefonia virtual de l’empresa.

El client pot optar per diferents telèfons fàcils d’usar i intuïtius, completament adaptables a les necessitats i situació del client. Amb els telèfons integrats amb Teams pots organitzar reunions directament a través del telèfon, a més de veure el calendari i afegir participants durant una trucada. Disposem de telèfons amb pantalla tàctil, altes resolucions, opció de mode fosc, indicadors LED de trucada entrant o missatge de veu, teclats numèrics i qualitat de so HD amb auricular o altaveu.

Alguns models de telèfons IP inclouen interfície multilingüe, gestió de trucades avançada, control d’estats (absent, ocupat, disponible i desconnectat). Són compatibles amb tots els softphones del mercat, Office 365, amb diferents connexions (USB, PoE, RJ9, Bluetooth i Wi-Fi). Una infinitat d’opcions a mesura i adaptats a cadascun dels nostres clients.

 

Beneficis de Teams amb la centraleta virtual de RING

  • Funcions avançades de VOIP. Conserva tots els beneficis d’una centraleta IP avançada: operadora automàtica, IVR, grups de salt, horaris, locucions, integració amb el teu programari/ERP, i moltes més possibilitats.
  • Comunicacions unificades. Podràs trucar i rebre trucades des de qualsevol terminal SIP als teus contactes de Microsoft Teams, incloent mòbils, així com qualsevol altra trucada interna i amb tarifa plana il·limitada.
  • Partners de Microsoft. Com a partners de Microsoft, t’ajudem en la selecció i gestió del tipus de llicències. La migració és transparent i sense interrupcions.
  • Interfície única. Gràcies a una única interfície per als usuaris, fàcil i intuïtiu, des d’on és possible controlar i gestionar les comunicacions amb la nostra centraleta virtual flexible i adaptable.
  • Optimització de costos. Sense inversió d’equipament i amb tarifes econòmiques dimensionades a les teves necessitats.