L’equip de Ring Telecom dona la benvinguda a Feliu Consultors.

Estem agraïts per la confiança dipositada i satisfets que haguem pogut millorar el serveis de telecomunicacions.

Gerard Miranda (Consultor de Telecomunicacions i IT de Ring i Onwork) juntament amb Pam Riveira (Resp.Administració i Finances)

ℹ️ Feliu Consultors és un despatx professional fundat per Jesús Maria Feliu Sellarès, amb més de 50 anys de trajectòria professional.

Estem orientats tant a l’empresa, com autònoms, com a particulars amb la finalitat de donar als nostres clients serveis 360 º de qualitat, sempre buscat la millor solució, de forma personalitzada, per cada client i facilitar el seu èxit i/o creixement. 📈

Assessorament, consultoria i advocats. Feliu Consultors som una organització d’assessorament i consultoria, a disposició de les persones i les empreses, a les quals oferim un servei global totalment integrat per a donar soluciona a les inquietuds i necessitats d’aquestes, mitjançant la combinació de les nostres àrees:

– Empreses i start ups
– Advocats
– Particulars
– Empreses familiars
– Autònoms i emprenedors
– Administradors de finques i gestió immobiliària

I, és clar, adaptant-nos a tots tipus de canvis a nivell d’exigència de mercat i noves tecnologies. El món canvia i s’actualitza, Feliu Consultors també!

👥 Els professionals del nostre despatx estan adscrits a les associacions professionals següents:

– Col·legi d’economistes de Catalunya.
– Il·lustre col·legi d’advocats de Barcelona i Terrassa.
– Registre General d’Assessors Fiscals (REAF).
– Col·legi Administradors de Finques de Barcelona- Lleida.
– Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya.

Creiem que treballar plegats és indispensable a l’hora de créixer dins d’un sector. És per això que creiem que tenir un espai adequat on poder-se reunir amb els clients projecta una imatge més professional.

#RING #ONWORK #MANRESA #VEUIP #CLOUD #CLOUDCOMPUTING #VIRTUALITZACIÓ #SOLUCIONSIT