És un plaer donar la benvinguda a Assessors Coordinats com a nou client a Ring Telecom.

A l’esquerra @gerard.miranda.jordan (Consultor de Telecomunicacions i IT de Ring i Onwork) amb la Sra. Montserrat Clop (Fundadora) juntament amb Delia Jorda.

Agraïm la confiança dipositada en els nostres serveis d’un despatx professional amb més de 40 anys d’experiència. 

ℹ️ Assessors Coordinats es fundà a Manresa el 1.978 per Delia Jorda i Montserrat Clop; és un despatx professional d’assessorament empresarial en les diferents àrees d’especialització.

Després de més de 40 anys de recorregut, hem anat creixent amb el nostre equip de gran experiència, i continua la nostra expansió, gràcies a la confiança i satisfacció que els nostres clients han dipositat en nosaltres.

A Assessors Coordinats ofereixen una gestió integral per al seu negoci o empresa en tots els àmbits. Per a això tenim especialistes amb tot tipus de coneixements i experiència en l’assessorament empresarial.

Així mateix Assessors Coordinats forma part d’associacions de professionals del dret com UNILAW i col·labora assíduament amb bufets d’advocats, entitats financeres i companyies asseguradores.

Per a tot això, comptem amb oficines a Manresa i Barcelona amb un equip de professionals permanentment actualitzats i amb els millors mitjans tècnics del mercat.

#RING #ONWORK #MANRESA #VEUIP #CLOUD #CLOUDCOMPUTING #VIRTUALITZACIÓ #SOLUCIONSIT

Editado · 5 días